93 428 21 80 acaebh@espinabifida.cat Haz un donativo
Àrea d’Informació / Orientació i Educació per a la salut

Servei d’Atenció Social

Servei a famílies

La nostra Associació ofereix un servei d’Assessorament i suport per atendre totes les demandes que arriben a la nostra entitat. Actualment, som l’única entitat de referència a tot Catalunya que atén al col·lectiu de persones amb Espina Bífida i/o Hidrocefàlia.

Són moltes les famílies que a conseqüència d’un nou naixement d’un nen afectat per Espina Bífida, o per qualsevol altra situació, es dirigeixen a l’Associació sol·licitant informació i orientació.

familia

Prevenció

Una de les tasques més importats de l’Associació és donar a conèixer com prevenir l’Espina Bífida. Es pot prevenir en més del 70% dels casos, prenent àcid fòlic tres mesos abans de la gestació i durant el primer mes d’embaràs.

1mes

Difusió

Una altra de les funcions importants és la difusió de tot el que fa referència a serveis i activitats que es realitzen a l’Associació. Es fa mitjançant el correu ordinari, electrònic i amb la web de totes les novetats de ACAEBH.

hablar

Jornades, Conferències i Tallers

El Dia Nacional de l’Espina Bífida és el 21 de novembre. Per celebrar-des de l’Associació s’organitza una jornada per a tots els socis. S’aprofita l’ocasió per fer xerrades, taules rodones, tallers … de temes que poden ser d’interès per als afectats i els seus familiars. És un dia de retrobament per als socis.

A més, l’entitat realitza diferents tallers, congressos, etc. segons la necessitat que detecta.

Escola de Pares

L’escola de pares està dirigida a pares i familiars dels afectats que vulguin aprendre i adquirir informació, tècniques i capacitats noves per relacionar-se amb els seus familiars afectats.

Les activitats que es realitzen són xerrades i tallers impartits per experts de diferents temes sol·licitats per les famílies.

padres

Altres àrees

servicios_1

Àrea d’Autonomia Personal i/o Oci Inclusiu

servicios_2

Àrea d’Inclusió Socio-Laboral