L’Associació Catalana d’Espina Bífida i Hidrocefàlia (ACAEBH) té el plaer de convidar-los/les a la JORNADA DE PORTES OBERTES del Servei d’Autonomia Personal (SEAP) que ofereix l’entitat.

Aquest servei està dirigit a persones majors de 18 anys amb ESPINA BÍFIDA, HIDROCEFÀLIA I/O ALTRES PATOLOGIES SIMILARS, i als seus familiars; i la seva finalitat és l’experimentació i l’aprenentatge de les tasques pròpies de la vida quotidiana d’una persona adulta, autònoma i independent.

En aquest, es pot treballar aspectes com la utilització de recursos comunitaris, organització i gestió econòmica, hàbits alimentaris i cuina, organització de la llar, convivència, hàbits de salut i autocura, habilitats socials i laborals, etc.

Us convidem, doncs, a què vingueu a conèixer un projecte que pot facilitar l’autonomia personal de tantes persones amb discapacitat.”

Pulsa para ver la invitación